Spécialiste des cartes de visite depuis 1998
cartes de visite en ligne
Visitekaartjes.nl > Beroepen > Kappers

Visitekaartje Kappers

Een groot aanbod modellen kaartjes voor kappers

 
Kent u de uitdrukking ‘Als je haar maar goed zit’? Iemand met een gestyled en verzorgd kapsel ziet er niet alleen goed uit, maar voelt zich ook goed. Dit is het werk van de kapper.
Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat bent u in contact met uw klanten. Als kapper bent u niet alleen goed in uw vak maar moet u ook een zo'n goed mogelijke relatie met uw klant opbouwen. Een klant die bij u komt voor wassen, knippen, föhnen, permanenten, kleuren etc. en die blij en tevreden bij u de deur uitgaat, zal zeker bij u terugkomen. Voordat ze uw kapsalon verlaten is het handig dat op uw balie een visitekaartje van u klaarligt. Niets handiger dan deze te presenteren in een houdertje op uw balie.Voor kappers aan huis is het nog belangrijker om uw visitekaartje af te geven. Dit is de enige manier voor uw klant om in één oogopslag over al uw gegevens te beschikken. Ze kunnen niet even binnenlopen voor een afspraak.

Wat voor informatie zet u op uw kaartje ? Uiteraard uw naam, adres en telefoonnumme kan hieraan niet ontbreken. Op de achterzijde kunt u tevens plaats maken afspraken, een plattegrond of een afbeelding / foto.
Op onze website vindt u meerdere modellen kaartjes die u graits kunt gebruiken om uw eigen visitekaartje te maken. Mocht u ander promotiemateriaal als visitekaartjes nodig hebben dan kunt u een kijkje nemen op onze site. Wij bieden een uitgebreid assortiment producten aan. Staat het er niet tussen, vraag dan rustig een offerte aan. Over het algemeen kunnen wij bijna elk soort promotiemateriaal personaliseren.

Start uw visitekaartje

Klanten getuigen
Andere activiteiten beschikbaar